communicatie-die-raakt-mobile

De ABC-aanpak van Bloei

De ABC-aanpak van Bloei geeft inzicht en leidt snel tot resultaat. Door de gecombineerde aanpak van Analyse, Branding en Communicatie ontwikkelt Bloei Marketing snel een heldere strategie en positionering. Vanuit de analyse van jouw bedrijf, product of dienst ontwikkelen we merkwaarden, visuele identiteit en tekstuele oplossingen voor een sterk merk. We ontwerpen voor uw merk een prachtige huisstijl en een professionele website. 

Hoe laten we het aan de hele wereld weten?

Je doelgroep moet nu op de hoogte zijn van het bestaan van jouw merk en weten wat je te bieden hebt. We bepalen de juiste kanalen en middelen voor een gerichte marketing communicatie. De juiste mix tussen online en offline.

Realisatie van communicatiemiddelen.

Een mooie bedrijfsbrochure, advertenties, banners, SEO, social media, nieuwsbrieven, signing op auto’s, promotiematerialen etc. etc.
Voor een strakke realisatie en productie van alle communicatiemiddelen, waarin het merkgevoel altijd de rode draad vormt, werkt Bloei samen met een netwerk van specialisten. Tekstschrijvers, online specialisten, fotografen, drukkerijen en mailingspecialisten. Voor het produceren van drukwerk en handlingprojecten werken we samen met Marcom Masters.