Social Media

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. LinkedIn, Facebook, Instagram, Whatsapp en Twitter zijn populaire voorbeelden. Zowel op privé als zakelijk gebied zijn er genoeg mogelijkheden. Het aantal gebruikers groeit immers nog dagelijks. Een miljoenenpubliek kan aan je voeten liggen met de juiste content.

Wat is vaak het probleem?

Als bedrijf kun je via Social Media je huidige doelgroep en nieuwe potentiële klanten op een relatief eenvoudige manier bereiken, maar het vergt tijd, creativiteit, aandacht en energie.

Veel bedrijven starten zelf met het aanmaken van profielen, maar daarna ontbreekt de kennis of een goede strategische aanpak. Dit heeft als gevolg dat pagina’s weinig volgers hebben, weinig likes krijgen of ontvolgt worden.

Het plaatsen van interessante content en het communiceren met je doelgroep dient op regelmatige basis te gebeuren, lukt je dit niet dan is het uitbesteden van je Social Media een handige oplossing.

Social Media Manager

Wij geven je de mogelijkheid om je Social Media kanalen door ons te laten analyseren of beheren. Door het beheer uit handen te geven aan een Social Media Manager word je zelf ontlast. De content wordt door ons op regelmatige basis gecreëerd en pas na overleg definitief geplaatst.

De juiste content op het juiste platform geeft uiteindelijk het beste resultaat.

Klanten van Bloei Marketing hebben als voordeel dat wij het bedrijf al beter kennen.
Vanuit de bekende kernwaarden plaatsen we relevante content, die de juiste snaar raakt. We adviseren je ook op welke social media platforms jouw propositie het beste tot resultaat komt. Want je hoeft niet altijd op alle kanalen aanwezig te zijn. Wij adviseren onze klanten welke platforms interessant zijn en welke niet.

Vraag jij je af hoe je social media effectief kunt inzetten?

Maak een vrijblijvende afspraak met Jeroen Kaptein.
Bel 06 53357695 of stuur een email naar jeroen@bloeimarketing.nl

Social Media Bloei Marketing