No-nonsense en realistisch

Ervaren, analytisch en creatief.
Zonder poespas, realistisch en altijd een stapje extra voor het beste resultaat.

Een betaalbaar compact bureau door onze beperkte overheadkosten.

No-nonsense en realistisch

Ervaren, analytisch en creatief.

Zonder poespas, realistisch
en altijd een stapje extra
voor het beste resultaat.

Een betaalbaar compact
bureau door beperkte overheadkosten.

Op zoek naar de essentie

Hallo, ik ben Jeroen Kaptein, eigenaar van Bloei Merk & Marketing.

Ik heb ruim 25 jaar marketingervaring met A-merken van o.a. Unilever, Henkel, Verkade, Douwe Egberts, Westland Kaas en Stegeman. Marketingmachines die sterke merken bouwen en succesvol in de markt zetten.

De afgelopen 6 jaar stel ik mijn opgedane kennis en ervaring beschikbaar aan mkb-ondernemers. In tegenstelling tot het werken voor grote marketingafdelingen, werk ik tegenwoordig graag samen met ambitieuze ondernemers. Direct met de beslissers die vol passie hun bedrijf willen verbeteren. Samen op zoek naar de essentie van jouw business.

Merk

Een onderscheidende visuele identiteit en een sterke merkuitstraling zijn niet uitsluitend voor grote merken weggelegd. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, een sterk merk is een essentieel element van jouw bedrijf.

Marketing

De brug tussen vraag en aanbod, het contact tussen jouw bedrijf en je doelgroep bestaat uit constructieve communicatie. Bereik je doegroep via de juiste media en raak de juiste snaar. Zorg dat je gezien wordt en dat leads betalende klanten worden.

Op zoek naar de essentie

Hallo, ik ben Jeroen Kaptein, eigenaar van Bloei Merk & Marketing.

Ik heb ruim 25 jaar marketingervaring met
A-merken van o.a. Unilever, Henkel, Verkade, Douwe Egberts, Westland Kaas en Stegeman. Marketingmachines die sterke merken bouwen en succesvol in de markt zetten.

Tegenwoordig stel ik mijn kennis en ervaring beschikbaar aan ambitieuze mkb-ondernemers. In tegenstelling tot het werken voor grote marketingafdelingen, werk ik tegenwoordig liever samen met de beslissers, die vol passie hun bedrijf willen verbeteren. Samen op zoek naar de essentie van jouw business.

Het begint met een oriƫntatiegesprek

Het begint met een oriƫntatiegesprek