zonder_poespas_jeroen_mobile

Marketingadvies

zonder poespas

Daar sta ik voor. Helder marketingadvies en concrete actiepunten voor betere resultaten. Want daar gaat het uiteindelijk om. Als ondernemer zoek je kansen om te groeien. Je wilt meer klanten, een hogere omzet en het liefst de tijd om je product of dienst te verbeteren. Want alleen op die manier blijft jouw bedrijf toekomstbestendig.

Als marketingadviseur werk ik al 26 jaar voor bekende merken en bedrijven. Veelal fabrikanten van consumentenproducten, bedrijven met een doordachte visie en strategie. Maar het zijn juist de kleinere ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun marketingstrategie. Mensen die vol trots hun eigen bedrijf runnen, focussen op het product of de dienst die ze leveren, maar vaak onvoldoende oog hebben voor de commerciële factoren. Omdat ik juist die groep graag help bij hun marketinguitdagingen, heb ik 4 jaar geleden Bloei Marketing opgericht. Een compact bureau voor bedrijven die marketing know-how en -advies nodig hebben om tot bloei te komen.

Benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Een vrijblijvend oriëntatiegesprek maakt het snel helder. Samen kijken we hoe we jouw groeiambities kunnen waarmaken en bepalen we de eventuele vervolgaanpak. Met visie en resultaat, maar zonder poespas.